Wandelgroepen

De trainers


Hein Deenik Geraldine Doggen Agnes van Geijn Edgar van Geijn

 


De trainingen


De wandelgroepen van Prins Hendrik vertrekken op de volgende dagen en tijden:

  • Woensdag, recreatief wandelen
  • Vrijdag, recreatief wandelen
  • Zondag, sportief wandelen

Wanneer vervallen de trainingen?

  • De trainingen gaan tijdens vakanties gewoon door.
  • Er zijn geen trainingen op Nieuwjaarsdag, eerste Paasdag, eerste Pinksterdag, eerste en tweede Kerstdag.
  • Op tweede Paasdag en tweede Pinksterdag zijn de trainingen als op zondag.
  • Trainingen kunnen vervallen op dagen waarop PH trimevenementen organiseert, wanneer groepen daaraan deelnemen (zie trimkalender).

 

dag omschrijving trainers
Woensdag
9.30 uur
Het doel van de groep is recreatief wandelen in een natuurlijke omgeving, met veel ruimte voor sociale contacten zowel tijdens het wandelen als in de "nazit" in het clubhuis. Onderweg wordt gelet op loophouding en worden lichte oefeningen gedaan op een speelse manier. Vertrekpunt is het clubhuis. Er zijn twee niveaus: een kortere afstand van maximaal 5 kwartier, en een langere afstand van maximaal anderhalf uur. Een keer per jaar is er een groepsuitje.

Hein Deenik
Geraldine Doggen

ass. Gerard Hagen

Vrijdag
13.45 uur
Recreatief wandelen in de nabije omgeving, vooral bos en hei. De groep doet het kalm aan. Duur van de wandeling: een uur tot 5 kwartier. Soms met wat lichte oefeningen. vertrekpunt is het clubhuis, een enkele keer een andere plek in de naaste omgeving. Na afloop is er koffie/thee in het clubhuis. Eens per jaar een fietstocht, eens per jaar een daguitstapje met de groep. Agnes van Geijn
Zondag
9.00 uur
Sportief wandelen, op twee niveaus. De kortere afstand is meestal 10 tot 12 km, soms wat meer. De langere afstand ligt tussen de 18 en 25 km. Eens per jaar is er een groepsuitstapje. Liefhebbers kunnen deelnemen aan een Vierdaagse (b.v. Nijmegen, Apeldoorn). De trainingen bereiden daar op voor. Voor het programma, met afstanden, startplaatsen en starttijden, zie de wandelkalender.

Edgar van Geijn
Agnes van Geijn
Rien Gloudemans en 
Ine Hooft assistent trainers zondagwandelen