Gebruik van de kracht/fitnessruimte

Gebruik van de kracht/fitnessruimte

Alle betalende leden van 16 jaar en ouder mogen zonder toeslag de kracht/fitnessruimte gebruiken voor individuele training. Personen die niet zijn aangesloten als sporter bij de afdelingen gymnastiek, loopsport of atletiek kunnen ‘fitnesslid’ worden. Het tarief hiervoor bedraagt dit jaar 50 euro per kwartaal. Aanmelden kan bij de ledenadministratie.

De kracht/fitnessruimte is voor individueel gebruik geopend op de volgende tijden (schema maart 2016):

Maandag

9:30 – 12:30 uur

Dinsdag, woensdag en donderdag

9:30 – 12:30 uur en 18:30 – 21:00 uur

Vrijdag

9:30 – 21:00 uur

Zaterdag

9:30 – 18:00 uur

Zondag

9:30 – 12:30 uur

 

De toegang geldt voor het voorste gedeelte (de zone tot en met de crosstrainer). Het achterste gedeelte is alleen toegankelijk voor groepstrainingen van wedstrijdatleten/-turners en leden met zeer veel ervaring met krachttraining. Verder geldt de regel dat je nooit in je eentje in de kracht/fitnessruimte traint. Dit is uit veiligheidsoverwegingen. Het gebruik van een handdoek en indoorschoenen is verplicht.

Leden die voor de eerste keer de kracht/fitnessruimte willen benutten kunnen uitleg krijgen in het gebruik van de apparaten. Daarvoor kun je een bericht plaatsen in de mailbox fitness@ph.nl. Je kunt ook ter plekke assistentie vragen van aanwezige ervaren sporters.