Uitnodiging 2e wedstrijd competitie Junioren A op zondag 5 juni 2016

Onderwerp:  Uitnodiging 2e  wedstrijd competitie Junioren A  op zondag 5 juni 2016 Prins Hendrik Vught.

Mede namens de wedstrijdleider, Marc van Bree  nodigen wij alle  teams uit voor deelname aan de 2e wedstrijd competitie Junioren A  

Datum: 5 juni 2016 Aanvang: 11.00 uur.

Accommodatie: Atletiekbaan Prins Hendrik, Sportlaan 1, 5263 DN Vught. (navigatie: Postweg Vught)

Inschrijven ploegen:

 De ploegopstellingen moeten uiterlijk dinsdag 31 mei  2016 24.00 uur   ontvangen zijn  via www.atletiek.nu. Wij hebben ervaren dat het zowel voor de inschrijvers als voor de verwerking op het secretariaat een groot voordeel is om zo in te schrijven. Dus wij vragen  u om dat ook te doen. Geef a.u.b. zo veel mogelijk de beste  prestaties op.

Let op: De meeste  technische onderdelen bij de jongens junioren A worden in twee groepen verwerkt. Zie hiervoor het tijdschema. Geef bij inschrijving aan of de atleet in groep 1 of in groep 2 zal deelnemen. Het competitiereglement staat niet toe dat twee atleten van hetzelfde team in dezelfde groep uitkomen. (artikel 408.1). Als u niets aangeeft zal het secretariaat de atleten/atletes indelen.

Uiteraard geldt ook voor deze competitiewedstrijd de regeling van het opgeven van een jurylid per deelnemende vereniging. Uiteraard zijn meerdere juryleden van harte welkom. U dient de naam/namen bij aanmelding  te vermelden met de functie en eventueel de voorkeur.

Ploegwijzigingen: 

Tot uiterlijk zaterdag  4 juni  18.00 uur kunnen via www.atletiek.nu  maximaal 5 wijzigingen worden doorgegeven. Op de wedstrijddag zelf mogen geen wijzigingen meer worden doorgegeven, tenzij goedgekeurd door de wedstrijdleider in geval van blessures.

 

Juryvergadering:

Begint om 10.30 uur in onze indoorhal.

 

Ploegleidersvergadering:

Vindt plaats om 10.45  uur in de bestuurskamer clubhuis.

Competitiereglement:

Uiteraard is het competitiereglement, hoofdstuk 9 uit de versie 2016-2017 van het wedstrijdreglement, op deze dag van toepassing.

Eigen materiaal:

Eigen materiaal kan uiterlijk 1 uur voor aanvang van het onderdeel worden afgegeven in de materiaalruimte, welke zich bevindt onder de tribune. Werpmateriaal wordt vrijgegeven op het wedstrijdterrein.

Clubkleding:

Het dragen van clubkleding is verplicht

Overige vragen en nadere informatie:

Zie website ph.nl of via wedstrijdph@gmail.com

 

Prins Hendrik en de WOC wenst u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

Bijlage:

  • Voorlopig tijdschema