Uitstekend atletiekweekend!!!

Zaterdag hebben de ploegen van Prins Hendrik bij het Nederlands kampioenschap voor teams uitstekend gedaan: De vrouwens zijn  2e van Nederalnd gewordem en de mannen 4e. De vrouwen hebben boven verwachting gepresteerd. Een jonge ploeg, waariin Melissa Boekelman met twee 1e plaatsen en een 3e de meeste punten scoorde, die verder bestond uit Tamara Bos, Jaimy van Broekhoven, Fenna van Burg, Fleur van Haaren, Marlin van Hal (1e op 1500), Elis Jocaille, Anita Karregat, Lianne van Krieken, Vera Lurvink, Lotte Oldenhaven, Elise Pelgrim, Anna Postema, Linda van Rossum en Lysanne Wilkens en als ploegleider Colin Schalken. Uitstekende sfeer, enthousiaste aanhang. Alleen Phanos Amsterdam was sterker.
De mannen hadden maar 1 junior in het team, Koen Koenders niet alleen naar verwachting scorend op polshoog, maar ook een uitstekende bosch lopend in de 4x100 estafette. De ploeg onder leiding van Ger Heesbeen bestond verder uit Olaf van den Bergh, Erik Cadee (1e bij discus), René van der Donk, Jeroen Engels, Jasper Heesbeen (1e bij hoogspringen!), Ralp van Houwelingen, Pim Jehee, Jelle Kemper, Jelle van Kesteren, Maarten Nabbe, Steven Nuytinck, Bram Peters, Lars Timmerman en Simon Broemen.

Zondag kwamen vijf ploegen van PH uit in competities en met uitstekend resultaat: zowel de meisjes A-ploeg als de jongens A hebben zich geplaatst voor de finale in september en van de drie masterploegen hebben de 1e vrouwen en de 1e mannenploeg zich voor de finale geplaatst.